menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Westland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Westland

Een kundige Mediator uit Westland helpt u graag verder.

Mediators Westland: de werkwijze

U maakt gebruik van mediation wanneer een gesprek nog steeds mogelijk is. Voordat dingen escaleren en er juridische stappen genomen moeten worden. Namelijk, bij een uitspraak van een rechter altijd sprake zijn dat één van de partijen de zaak verliest, waardoor de daadwerkelijk oorzaak van een conflictsituatie niet is opgelost. Mediation kiest u voor u allebei.

In een setting met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Uiteraard zorgt de mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. De goede intentie van beide partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar kunnen luisteren en begrip hebben voor elkaars situatie.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator vertellen hoe het proces in zijn werk gaat en er wordt een mediationovereenkomst ondertekend. In deze overeenkomst staan alle regels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Als alle blokkades op tafel liggen en wellicht goed zijn besproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de eventuele oplossingen. Daarna kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, welke dan vastgelegd wordt in de vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is afgesproken.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Westland onder andere inschakelen voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke conflicten
  • conflicten tussen de overheid en burgers
535
Klanten geholpen met mediators vergelijken
5.568
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Westland

Heeft u een zakelijke mediator uit Westland nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Westland of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Westland.

mac
mac
img

Ik ben Daaf Weernink, regiomanager in Westland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Westland.

Zoekt u al langer betaalbare mediators regio Westland?

Wanneer u een mediator zoekt, dan is het slim een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan dient deze aan een aantal vast omschreven kwaliteitseisen te voldoen. U weet zeker dat u in zee gaat met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze is aangesloten bij Professionals Westland. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op de website gemakkelijk diverse mediation prijsopgaven opvragen. Zo kunt u de mediators vergelijken en besluiten met wie u in zee wilt gaan. De goedkoopste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Het grootste voordeel van professionele mediators in Westland is, dat alle partijen het uiteindelijk eens worden en alsnog een oplossing vinden waar allebei aan gewerkt hebben en waar beide partijen achter staan. Een uitspraak van de rechter moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat zal zeker niet zondermeer in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Westland te zeggen hebben!

img

Cees van den Broeke

Goede afspraken kunnen maken met de Mediator die Professionals Westland voor mij had gecontacteerd. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor het uit zoekproces eigenlijk heel makkelijk was. Ik ben enorm te spreken over de service die Professionals Westland levert.

img

Mayke Verhoeff

Ik was mijn vorige Mediator zo zat dat ik besloot om Professionals Westland te benaderen. Nou, dat bleek een super keuze, de hele zoektocht was pijnloos en ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe samenwerking.

Professionals uit andere branches in Westland

Let's Talk

Bij Professionals Westland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier